• Hopp til innhold
  • Hopp til meny
  • Hopp til Søk

Glad i matNyttår - Glad i mat

  • Søk
  • Varsle meg når ny utgave er ute

    Nyhetsbrev
  • Tidligere utgaver
  • 2009
    • 01
    • 02
    • 03
    • 04
  • 2010
    • 01
    • 02
    • 03
    • 04
  • 2011
    • 01
    • 02
    • 03
    • 04
  • 2012
    • 01
    • 02
    • 03
    • 04
  • 2013
    • 01
    • 02
    • 03
    • 04
  • 2014
    • 01
    • 02
    • 03
    • 04
  • 2015
    • 01
    • 02
    • Tilbake til forsiden
    • Smørstekt toast med røykelaks, kokt egg, kapers, kaviar og pepperrot.

      Smørstekt toast med røykelaks, kokt egg, kapers, kaviar og pepperrot.

    • Helstekt kveite med smørdampede grønnsaker med estragon, mandelpotetpuré og eplesmørsaus.

      Helstekt kveite med smørdampede grønnsaker med estragon, mandelpotetpuré og eplesmørsaus.

    • Yoghurtrand med hasselnøtt-krokan, bringebær og varme myke pepperkaker

      Yoghurtrand med hasselnøtt-krokan, bringebær og varme myke pepperkaker

    • Nyttårsdrinker

      Nyttårsdrinker

    Glad i Mat,   Akersgata 30,   0158 Oslo                                   e-post: gladimat@teft.no                                      Ansvarlig utgiver: ICA Norge AS

    Idium Portalidium Webpublisering