
Bolognese
4 porsjoner
Fri for: Bolognessausen er fri for egg, melk og gluten. Velg pasta uten egg og gluten, og erstatningsprodukt for revet ost for en melkefri rett.
- 400 g Matmestern kjøttdeig
- 1 stk løk
- 2 stilker stangselleri
- 1 stk gulrot
- 2 never fersk spinat
- cirka 1⁄2 ts salt
- 1⁄2 ts pepper
- 2 ss tomatpuré
- 1 boks Matmestern hermetiske tomater
- 3 dl kjøttkraft eller buljong
Rens og finhakk grønnsakene. Stek lett i en varm panne.
Ha de lettstekte grønnsakene sammen med hermetiske tomater, tomatpuré og kraft i en blender. Kjør til en fin blanding.
Ha kjøttdeigen i en varm panne og stek den på middels varme. Når gjennomstekt, hell over grønnsakssausen og kok opp. La det koke i circa 20 minutter. Smak til med krydder.
Kok pasta etter anvisningen på pakken. Server med saus og eventuelt litt revet ost.