Bolognese

Bolognese

4 porsjoner

Fri for: Bolognessausen er fri for egg, melk og gluten. Velg pasta uten egg og gluten, og erstatningsprodukt for revet ost for en melkefri rett.

  • 400 g Matmestern kjøttdeig
  • 1 stk løk
  • 2 stilker stangselleri
  • 1 stk gulrot
  • 2 never fersk spinat
  • cirka 1⁄2 ts salt
  • 1⁄2 ts pepper
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 boks Matmestern hermetiske tomater
  • 3 dl kjøttkraft eller buljong

Rens og finhakk grønnsakene. Stek lett i en varm panne.

Ha de lettstekte grønnsakene sammen med hermetiske tomater, tomatpuré og kraft i en blender. Kjør til en fin blanding.

Ha kjøttdeigen i en varm panne og stek den på middels varme. Når gjennomstekt, hell over grønnsakssausen og kok opp. La det koke i circa 20 minutter. Smak til med krydder.

Kok pasta etter anvisningen på pakken. Server med saus og eventuelt litt revet ost.