Nuddelsalat

Nuddelsalat

2 porsjoner

Fri for melk. Velg nudler uten egg og uten gluten for et glutenfritt alternativ.

  • 2 pk tørrnudler
  • 200 g Matmestern strimlet svinekjøtt
  • 10 ss soyasaus
  • 6 ss koriander/1 ts tørket koriander
  • 2 stk vårløk
  • 2 ss ingefær, revet
  • 30 g cashewnøtter/ peanøtter
  • 1 pose frisk wokmiks

Legg nudlene i kaldt vann. Varm opp gryten eller woken til høy temperatur. Ha så i nøytral olje, deretter strimlet svinekjøtt. Rør godt om. Så fort kjøttet har fått en stekeskorpe, ha i wokmiksen. Dette stekes på høy temperatur i circa 2-3 minutter. Ha så i soya, nøtter, avsilte nudler, ingefær, tynnkuttet vårløk og grovhakket koriander. Rør godt om slik at alt er godt blandet. Server straks.

Tips!

Lag retter med ingredienser som barna liker, for eksempel nudler, og kombiner med kylling og grønnsaker. Da kan det være større sjanse for at de smaker enn om alt på tallerken er nytt.