Ovnsbakte torske-pakker med grønnkålssalat

Ovnsbakte torske-pakker med grønnkålssalat

4 porsjoner
520 kcal per porsjon

Fri for egg og gluten. For en melkefri rett benytt erstatningsprodukt for Crème fraîche.

  • 2 purrer, i tynne skiver
  • 2 Smart365 gulerøtter, i små terninger
  • 4 Matmestern torskefilet fersk eller andre typer hvit fisk
  • 1½ dl Crème fraîche
  • skall fra 1 sitron
  • 2 ss olivenolje
  • salt og pepper
  • 4 små kvister persille eller tørket persille 

Salat:

  • 150 g grønnkål eller hodekål
  • 2 epler, skåret i tynne skiver
  • 4 ss Matmestern hasselnøtter, grovhakkede
  • 2 ss Matmestern olivenolje
  • 1 ss eplesidereddik
  • salt og pepper 

Sett ovnen på 200 grader. Fordel purre, gulrøtter og torsk på 4 stykker bakepapir.

Rør Crème fraîche, sitronskall, olivenolje, salt, pepper og urter sammen, og fordel det på torskestykkene. Brett bakepapiret sammen og lukk det godt til i endene. Bak fiskepakkene i cirka 10-12 minutter.

Vask grønnkål grundig, og hakk den fint. Bland den med epler og hasselnøtter. Rør olivenolje sammen med eddik, salt og pepper og vend det rundt i salaten, smak salaten til.

Server fiskepakkene sammen med salaten.