Små pizzaer med mozzarella og ruccola

Små pizzaer med mozzarella og ruccola

4 porsjoner
620 kcal per porsjon

Fri for egg. For en glutenfri rett velg glutenfri pitabrød. Velg erstatningsprodukt for mozzarella for et melkefritt alternativ.

  • 8 pitabrød
  • 2 smart365 poteter,
  • i tynne skiver
  • 250 g frisk mozzarella
  • 8 skiver
  • serrano-skinke
  • Matmestern olivenolje
  • salt

Topping:

  • frisk ruccola

Tilbehør:

  • En grønn, sprø salat

Sett ovnen på 225 grader. Fordel potetskivene på pitabrødene. Ha små stykker mozzarella oppå og topp med serrano-skinke. Drypp litt olje over og dryss på salt. Bak pizzaene i cirka 10-12 minutter, eller til de er sprø og gylne. Før servering, topp med frisk ruccola.