Sprø laks med sitronpoteter

Sprø laks med sitronpoteter

4 porsjoner 
550 kcal per porsjon

Fri for melk og gluten. Spesielt følsomme eggallergikere bør droppe parmesan.

Sitronpoteter:

  • 300 g Smart365 poteter
  • 2 avokadoer, i tynne skiver
  • 1 bunt karse eller spirer (kan sløyfes)
  • skall fra 1 sitron
  • saft fra 1 sitron
  • 2 ss olivenolje
  • salt og pepper 

Topping:

  • ½ bunt persille
  • 25 g parmesan
  • 3 ss Matmestern hasselnøtter
  • 1 ss olivenolje
  • salt og pepper

4 Matmestern laksefilet

Ha potetene i en gryte med vann og salt, og kok mørt. Sett ovnen på 200 grader. Hakk topping-ingrediensene sammen. Fordel blandingen over laksefiletene, og ha filetene i en ildfast form. Bak i ovnen i cirka 10-12 minutter. Når potetene er ferdigkokt, skjær dem i mindre stykker og vend sammen med avokado, karse/spirer, sitronskall- og saft, olivenolje. Smak til med salt og pepper. Server laksen med lune sitronpoteter.