Svinekoteletter i karri med ris

Svinekoteletter i karri med ris

4 porsjoner 
670 kcal per porsjon

Fri for egg og gluten. Benytt erstatningsprodukt for melk og fløte for et melkefritt alternativ. 

  • olje til steking
  • 4 Matmestern svinekoteletter
  • 2 ts karri
  • salt og pepper
  • 1,5 dl fløte
  • 0,5 dl melk
  • 2 epler, i tynne skiver
  • 2 rødløk, finhakkede
  • 250 g grønne bønner  

Tilbehør:

  • 275 g basmati-ris

Ha risen i en gryte og kok etter anvisning på pakken. Sett ovnen på 200 grader.

Varm olje i en panne eller grillpanne, og stek kotelettene på begge sider. Krydre med karri, salt og pepper.

Hell fløte i en ildfast form og legg epler, løk og deretter bønner oppi. Fordel kotelettene over og bak i ovnen i cirka 10-15 minutter.

Når kotelettene er gjennomstekt serveres de sammen med ris. 

Tips:

Du kan gjøre risen litt mer «spicy» ved å ha krydder i gryten under koking, som for eksempel gurkemeie, limeblader, kardemomme eller sitronskall.