Wok med kylling og kokosmelk

Wok med kylling og kokosmelk

4 porsjoner 

425 kcal per porsjon

Fri for egg, melk og gluten, men sjekk soya- og chilisausen. 

  • 500 g Smart365 kyllingfilet fersk
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 3 ts karri
  • 3 Smart365 gulerøtter, i tynne skiver
  • 100 g sukkererter
  • 1 boks Matmestern kokosmelk
  • saft fra 1 lime
  • 1 ts Matmestern sukker
  • 2 ts soyasaus
  • 1 ts chilisaus – valgfritt
  • ¼ hvitkål eller hodekål, i tynne strimler

Pynt:

  • hakkede peanøtter
  • ev. chili

Skjær kyllingbrystene i små stykker og stek dem i olje på en varm wok eller panne sammen med karri.

Tilsett gulrøtter og sukkererter, og stek det hele i cirka 3-4 minutter.

Tilsett kokosmelk, limesaft, sukker og soya og smak det hele til, ev. med litt chili. La retten surre i cirka 6-8 minutter.

Server retten sammen med tynne strimler kål og hakkede peanøtter.