Frisk pasta med kylling

Frisk pasta med kylling

4 porsjoner

Fri for egg ved å velge pasta uten egg. For et melkefritt alternativ benytt erstatningsprodukt for fløte. For en glutenfri rett benytt glutenfri pasta.

  • 1 stk squash
  • 1 stk rødløk
  • 300 g cherry-tomat
  • 1 ss olivenolje
  • salt og pepper
  • 4 Smart365 kyllingfileter, fryste
  • 2 dl matfløte
  • 1 bunt frisk estragon/
    1/2
    -1 ts
  • tørket estragon
  • 1 sitron
  • 500 g Matmestern pasta
  • salt og pepper

Skjær squash, løk og tomater i små terninger, og stek det i olje i en varm panne i cirka 6–7 minutter. Ta grønnsakene av pannen, og stek kyllingfiletene til de er gylne og gjennomstekte. Krydre dem med salt og pepper. Kok pasta i lettsaltet vann i cirka 2–4 minutter. Hell fløte, hakket estragon og revet sitronskall over kyllingfiletene og la det surre i cirka 4–5 minutter. Sil av pastavannet og vend grønnsakene i pastaen. Fordel pasta og grønnsaker i skåler og topp med kylling og estragonsaus.