Kyllingburger med potetbåter

Kyllingburger med potetbåter

4 porsjoner

Fri for egg og melk. For en glutenfri variant, benytt glutenfri hamburgerbrød.

  • 4 stk Smart365 kyllingfileter
  • 2 ss Matmestern olje til steking
  • 2 stk tomat
  • 4 stk Matmestern hamburgerbrød
  • 4 ss Matmestern pesto
  • 1 pk salatblanding

Potetbåter:

  • 10 stk poteter
  • 3 ss olje
  • 2 ts urtekrydder
  • 1 ts salt 

Forvarm stekeovnen til 225 grader. Vask potetene godt og del dem i båter som du legger i en langpanne med stekepapir i bunnen. Pensle med olje, kryddderurter, salt og pepper. Stek i 20 minutter. Del kyllingfilet i to og gni dem inn med salt og pepper. Stek kyllingen i olje på middels varme i 2-3 minutter på hver side. Varm hamburgerbrød i ovn på 225 grader i 2-3 minutter. Kutt tomat i skiver. Smør pesto på brødet og anrett burgeren med ferdigkuttet salat, kyllingfilet og potetbåter.