Kyllingsuppe med pasta og brokkoli

Kyllingsuppe med pasta og brokkoli

4 porsjoner

Fri for melk. Benytt pasta uten egg for en rett fri for egg, og glutenfri pasta for et glutenfritt alternativ.

  • 1⁄2 grillet kylling eller kyllingfilet
  • 1 1⁄2 dl fullkornpasta, gjerne pastaskruer
  • 1 stk løk
  • 1 stk rød paprika
  • 1 ss olje
  • 12 dl vann
  • 2 stk hønsebuljongterning
  • 1 boks Matmestern hermetiske tomater
  • 1 ss tomatpuré
  • 1⁄2 ts Matmestern sukker
  • 200 g brokkoli
  • 1⁄2 ts salt
  • 1⁄2 ts pepper 

Kok pasta etter anvisning på pakken. Skjær kyllingkjøttet i passe store suppebiter. Finhakk løk og skjær paprika i biter. Fres løken i olje til den er blank. Tilsett paprikabiter. Ha i buljongterninger, hell over vann og hermetiske tomater. Kok opp. Rør inn litt tomatpuré for å få fin farge. Ha pasta, kyllingbiter og brokkoli i suppen og kok opp. Smak eventuelt til med salt og pepper.