Sitron- og rosmarinbakte kyllinglår

Sitron- og rosmarinbakte kyllinglår

4 porsjoner

Fri for egg, melk og gluten.

  • 4 stk Smart365 kyllinglår
  • 2 stk sitron
  • 4 stilker rosmarin/
    1/2
    -1 ts tørket rosmarin
  • salt og pepper
  • 12 stk småpotet
  • 2 ss I love Eco honning
  • 250 g spinat
  • 1 stk sjalottløk
  • 3 fedd hvitløk

Legg kyllinglårene i en ildfast form sammen med rosmarin og hvitløken. Del sitronene i to, press ut litt av saften over kyllingene, og legg dem oppi. Vend potetene i honningen og legg også disse oppi. Dryss over salt og pepper. Bakes i ovnen på 190 grader i cirka 20 minutter. Vask spinaten, stek den kjapt i varm panne sammen med finhakket løk. Smak til med salt og pepper.