Bruschetta med sopp og speilegg / eggerøre

Bruschetta med sopp og speilegg / eggerøre

1 porsjon

Fri for: Retten inneholder egg. Benytt glutenfritt brød, for et glutenfritt alternativ. For en melkefri rett benytt melkefri margarin eller olje.

  • 1 stk stor skive landbrød, grillet
  • 1 stk Selection gardsegg
  • 1 fedd hvitløk
  • 100 g sopp
  • 2 ss Matmestern olivenolje
  • 1 ts rosmarin/ 1 ts tørket rosmarin
  • 1 ss smør
  • 1 ss nøytral olje
  • salt og pepper

Grill brød med olivenolje på bålet. Gni deretter hvitløk på brødet og smak til med salt og pepper. Stek soppen i en panne med resten av hvitløken, rosmarin og smør. Smak til med salt og pepper. Ha soppen på brødskiven. Stek egget i pannen og legg det over soppen. 

Tips!

Egg knekkes ferdig og kan tas med i flaske eller i en tett boks. Brødet kuttes hjemme sammen med soppen. Stek først brødet, så soppen og til slutt egg. Sett sammen og spis.