Laks og grønnsaker i folie

Laks og grønnsaker i folie

4 porsjoner

Fri for egg og gluten. Benytt melkefri margarin og erstatningsprodukt for rømme for et melkefritt alternativ.

  • 400 g laks 

Grønnsaker i folie:

  • 4 stk gulrot
  • 1/2
    stk sellerirot
  • 1 stk brokkoli
  • 1 ss smør
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 ss dill
  • salt og pepper

Kutt alle grønnsaken i lik tykkelse (tynne strimler) og fordel i 4 folieark. Foliearkene skal være like brede som lange. Knus hvitløkfeddet og legg det på grønnsakene. Legg finhakket dill og smør på til slutt. Smak til med salt og pepper. Brett folien sammen som konvolutter og legg dem på glørne i circa 8-10 minutter etter hvor varmt det er. Server gjerne med rømme. Hvis det blir brukt rå laks, puttes denne i folien sammen med grønnsakene.

Tips!

Kutt alle grønnsaker hjemme og pakk dem ferdig i folie med alle ingrediensene, da går de rett på bålet. Inkluder barna i prosessen så har de noe å glede seg til. Resten ordnes på stedet.