Ostesmørbrød med rosmarin

Ostesmørbrød med rosmarin

4 porsjoner

Fri for egg. For en melkefri rett dropp smør, eller benytt melkefri margarin og benytt erstatningsprodukt for ost. Velg glutenfritt brød for et glutenfritt alternativ. 

  • 8 stk skive med lyst brød
  • 8 stk skive krydderskinke / spekeskinke
  • 1 stk vellagret Norvegia (husk å ta med ostehøvel)
  • 2 stk kvist rosmarin/ 1 ts tørket rosmarin
  • 2 stk tomat
  • 3 ss smør
  • salt og pepper
  • salat

Smør skivene med smør og legg ost, skinke og skivet tomat lagvis. Ha på rosmarin samt salt og pepper. Lag en sandwich og stek i panne på begge sider i smør eller litt nøytral olje. Server eventuelt med litt salat. 

Tips!

Ostesmørbrødene kan lages ferdig hjemme med barna, og stekes når det skal spises. Pakk dem inn i folie, så holder de seg fine hele turen. Salat kan has med i en pose, ferdig vasket.