
Stekte epler med vaniljekesam, crumble, mandler og kanel
Crumble
4 porsjoner
Fri for egg, benytt melkefri margarin for et melkefritt alternativ, samt erstatningsprodukt for kesam. Benytt glutenfritt mel for et glutenfritt alternativ.
- 45 g demerara sukker/ farin
- 50 g smør
- 90 g hvetemel
- 40 g mandelmel/malte mandler
Bland sukker, mel og mandler. Smøret smuldres inn. NB! Må ikke blandes for mye. Stekes på brett og bakepapir på 180 grader i circa 20 minutter.
Avkjøles og tas med til topping på epledesserten.
Stekte epler med vaniljekesam, crumble, mandler og kanel
4 porsjoner
Fri for egg.
- 4 stk eple
- 4 ss smør
- 4 ss brunt sukker/ farin
- ½ ts kanel
- 1 boks vaniljekesam
- 100 g hakkede Matmestern mandler
- 8 ss crumble
Del opp eplene i båter, stek i panne med smør, sukker og kanel. Når eplebåtene er møre kan de serveres med kesam og crumble.